Waarom voor ons kiezen?

  • Huis
  • Waarom voor ons kiezen?

Waarom voor ons kiezen?

Biologisch

Vindingrijkheid en innovatie zijn het kenmerk van milieuvriendelijke garens en stoffen. Onze stoffen zijn biologisch, met weinig impact geverfd, een schat aan keuzes.

Terwijl conventioneel gekweekte vezels worden overgoten met synthetische chemicaliën om de groei te bevorderen en ongedierte af te schrikken, worden organische vezels zonder hen gekweekt.

Biologische en duurzame stoffen hebben soms speciale zorg nodig. Controleer altijd het etiket voor reinigingsinstructies op elk kledingstuk. Hoewel veel stoffen in een wasmachine kunnen worden gegooid, moeten sommige stoffen chemisch worden gereinigd of met de hand worden gewassen.

Handgemaakt

Onze stoffen zijn 100% met de hand geweven en we zijn nooit van plan om synthetische stoffen te gebruiken.

100% echt eco-kleding

Biologisch en met de hand gemaakt zijn de basiscriteria voor echte eco-kleding, dus als onze producten aan beide vereisten voldoen, worden ze natuurlijk de beste kanshebbers voor 100% echt eco-kleding.

Chemische vrije natuurlijke kleurstoffen

Al onze verven en printen gebeurt onder Chemical Free Zone en we gebruiken alleen natuurlijke kleurstoffen zoals metaal en azo-vrije kleurstoffen. De stof wordt verwerkt met milieuvriendelijke kleurstoffen, b.v. chloorvrij bleekmiddel, siliconenvrije weekmakers en slagvaste, azo-vrije kleurstoffen.

Uitzonderlijke garens en vezels

Wij bieden garens en vezels van de beste kwaliteit, van laag tot hoog bereik, afhankelijk van de behoefte van de klant. Al onze garens en vezels zijn natuurlijk en bevatten alle bovengenoemde eigenschappen.